EXORIN

EXORIN on kotimainen digitaalisten kiinteistöpalveluiden asiantuntija yritys. Meillä on vuosien kokemus mm. kiinteistöjen projektijohto- ja mittauspalveluista. Jokainen kiinteistö on erilainen ja osittain muuttunut vuosien saatossa.

EXORIN on varma valinta, kun tarvitaan mittatieto kiinteistön nykytilasta. Autamme selvittämään kiinteistöjen todelliset mitat ja tilat. Meiltä saat kattavan digitaalisen tiedon käyttöösi suunnittelu tarpeitasi varten.

Tutustu tarkemmin myös muihin palveluihimme ja ota yhteyttä, luodaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Picture of Jukka Mäkelä
Chairman - Partner - DI

Jukka Mäkelä

Jukalla on pitkä ja monipuolinen kokemus laserkeilaukseen perustuvasta 3D-tiedonkeruusta kiinteistökehityksen ja teollisuuden asiakkaille. Tuntee asiakkaiden tarpeet ja hallitsee monipuolisesti tiedonkeruun menetelmät.

Puh: +358 40 548 3406
Sähköposti: jukka.makela@exorin.fi

Picture of Pekka Aalto
CEO - Partner - Projektijohto ja konsultointi

Pekka Aalto

Pekalla on 37 vuoden kokemus kiinteistöjen isännöinnistä ja niiden peruskorjausten kokonaisvastuullisesta johtamisesta. Palkittu vuonna 2009 Vuoden parhaasta putkiremontista sarjassa ”uudet menetelmät” ja isännöitsijänä vuoden 2008 yrittäjänä. Tuntee hyvin peruskorjaushankkeiden vaatimukset ja osaa hakea ratkaisuja niin erilaisiin toteuttamisvaihtoehtoihin kuin osapuolten väliseen problematiikkaan.

Puh: +358 40 062 5951
Sähköposti: pekka.aalto@exorin.fi

Picture of Timo Holopainen
COO - Partner - Visualisointi ja EXorIN®Tieto

Timo Holopainen

Timolla on erinomainen näkemys digitaalisen tiedon hyödyntämisestä kiinteistöalalla. Vahva osaaminen eri visualisointimenetelmistä ja dokumentointipalveluista.

Puh: +358 40 544 2425
Sähköposti: timo.holopainen@exorin.fi