EXorIN:n tarina

Kaikki alkoi siitä, kun Pekka sai rakennuksen pohjakuvia uudelleenpiirrettyinä ja totesi: "prrrrkele!!, vanhoissa kuvissa mikään mitta ei vastaa rakennuksen todellisia mittoja". Pekka pyysi apuun Harrin joka vannoi laserkeilauksen nimeen ja pyysi Jukkaa keilaamaan rakennuksen. Ei kiristä enään Pekan päätä väärät mitat, millilleen ovat niin vaaka kuin pystysuunnassa. Kaverit päättivät, että jatkossa mitat on saatava aina tarkoiksi. Kaikki lähti siis tarpeesta ja näin sai alkunsa EXorIN Oy.

EXorIN on suomalainen digitaalisten kiinteistöpalvelujen asiantuntijayritys. Meillä on vuosien kokemus 3D-mittauspalveluista, saneerausprojektien toteuttamisesta ja digitaalisten tietojen arkistoinnista ja jakelusta. Kokemuksesta tunnemme saneeraushankkeiden haasteet ja siksi haluamme toteuttaa mittauspalvelut periaatteella ”mitat pitävät nyt paikkansa” ja varmistamme näin saneerausprojektien onnistuneen toteutuksen. Tallennamme lopputuotteet projektipankkiin niin että ne ovat helposti käyttäjien saatavilla myös projektin jälkeen.

Asiakaslupauksemme on että ”teemme kerralla oikein”. Tahdomme olla haluttu kumppanisi kehittämässä yhdessä digitaalista tulevaisuuttasi, ollaan yhteydessä!

Picture of Pekka Aalto
Toimitusjohtaja, myynti

Pekka Aalto

Pekalla on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöjen isännöinnistä ja niiden peruskorjausten kokonaisvastuullisesta johtamisesta. Palkittu vuonna 2009 Vuoden parhaasta putkiremontista sarjassa ”uudet menetelmät” ja isännöitsijänä vuoden 2008 yrittäjänä. Tuntee hyvin peruskorjaushankkeiden vaatimukset ja osaa hakea ratkaisuja niin erilaisiin toteuttamisvaihtoehtoihin kuin osapuolten väliseen problematiikkaan.

Puh: +358 40 062 5951
Sähköposti: pekka.aalto@exorin.fi

Picture of Harri Wiik
Tallennuspalvelut, myynti

Harri Wiik

Harrilla on 25 vuoden kokemus digitaalisista tallennuspalveluista, projektipankkien myynnistä, niiden käyttökoulutuksesta ja sisällön suunnittelusta asiakkaan kanssa.

Puh: +358 44 766 2312
Sähköposti: harri.wiik@exorin.fi

Picture of Jukka Mäkelä
Mittauspalvelut, myynti

Jukka Mäkelä

Jukalla on pitkä ja monipuolinen kokemus laserkeilaukseen perustuvasta 3D -tiedonkeruusta kiinteistökehityksen ja teollisuuden asiakkaille. Tuntee asiakkaiden tarpeet ja hallitsee monipuolisesti tiedonkeruun menetelmät.

Puh: +358 40 548 3406
Sähköposti: jukka.makela@exorin.fi